Yritys

Jos työskentelit Suomessa ja olet nyt ilman työpaikkaa tai lomautettuna, ota meihin yhteyttä osoitteeseen office@ellenservices.fi  tai puhelimitse numeroon +358 505 414 422!  Meillä on työpaikkoja Suomessa, eri toimialoilla. Älä epäröi kysyä!

If you were working in Finland and you are now without job or in temporary lay off, please contact us at office@ellenservices.fi  or phone number +358 505 414 422!   We have jobs available in Finland, on different industries. Don’t hesitate to ask!

 

Keitä olemme ja miten toimimme?

Olemme Lappeenrannassa toimiva vuokratyövoimaa välittävä yritys.  Toivomme teidän hyödyntävän osaamistamme ja ammattitaitoamme yrityksenne kehittämisessä ja työvoiman hankinnassa. Uskomme voivamme auttaa kehityksessä sekä yritystä, että työntekijöitä.

Tunnemme jokaisen työntekijän roolin tärkeyden yrityksen menestyksessä.  Pyrimme varmistamaan, että sinulla on mahdollisuus tehdä tarpeisiisi sopiva paras valinta, laajasta ja monipuolisesta työvoimastamme.
Tavoitteenamme on ymmärtää asiakkaittemme vaatimukset.  Uskomme, että avain pitkään ja tuottoisaan yhteistyöhön on löytää taidoiltaan ja lahjakkuudeltaan asiakkaittemme erityistarpeisiin sopivia ehdokkaita ja näin auttaa paremman tuloksen saavuttamisessa.

Tiedämme, että jokainen työnhakija etsii itselleen sopivaa työtä yrityksessä, joka auttaa heitä parantamaan ammattitaitoaan, ja auttaa heitä etenemään urallaan sekä nauttimaan työstään.